Cabinet stomatologic Apollonia Dent Brasov

Cabinet stomatologic si urgente stomatologice

Viziune, Valori,  Angajament

Cabinetul stomatologic Apollonia Dent isi doreste sa devina mai mult decat un cabinet stomatologic clasic si urgente stomatologice in Brasov.

Am introdus in comunitatea brasoveana conceptul de stomatologie de familie, oferim servicii preferentiale si beneficii suplimentare abonatilor cabinetelor noastre, am introdus programe de educatie stomatologica pentru copii si parinti, am fost primul cabinet brasovean care a oferit si ofera credite bancare cu destinatie tratament stomatologic, medicii ApolloniaDent sunt specializati anual in Romania si in strainatate pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si materiale recomandate si lista poate continua.

Standarde de calitate

Suntem in curs de implementare a standardului de calitate ISO 9001 dar pana cand acest proces se va incheia, iata cateva informatii despre tehnologiile folosite si standardele de sanatate implementate in cabinetele Apollonia Dent:

Materialele si instrumentele folosite sunt de ultima ora, iar consumabilele, de unica folosinta. Cabinetul stomatologic respecta normele U.E. cu privire la sterilizare, aparatura folosita in acest scop fiind de ultima generatie,  sigura si performanta.

Dezinfectarea suprafetelor si sterilizarea instrumentarului se realizeaza cu solutii conform normelor UE dupa cele mai noi standarde existente.  Sterilizarea se face cu autoclav clasa B, o tehnologie de ultima generatie. In timpul ciclului de sterilizare se produc variatii de presiune de la 0 bar la 2 bar si invers.  Concomitent cu variatiile de presiune se produc multiple vacuumari ce desprind bacteriile si virusii de pe instrumentarul stomatologic, temperatura de sterilizare ajungand la 134 grade Celsius. Totul este automatizat si se desfasoara fara interventia operatorului evitand astfel riscurile contaminarilor accidentale.  Toate ciclurile si etapele de sterilizare sunt stocate in format digital si jurnal de sterilizare pentru monitorizarea si respectarea normelor de sanatate existente.

Iar daca vreti sa vedeti cum aratau anunturile cabinetelor stomatologice din Brasov de pe la 1800, am reusit sa reproducem intr-un tablou vintage anunturi ale primilor medici dentisti ai Brasovului.  In ultima poza de jos, ca sa va deschidem apetitul, aveti anuntul doctorului Henric Gust. Anuntul este cat se poate de real, recuperat din documentele si presa vremii…

TUR FOTO

sala-asteptare-cabinet-stomatologie-brasov  sala de asteptare cabinet stomatologie brasov

cabinet-stomatologie-brasov-1

cabinet-stomatologie-brasov-2

 

 

 

 

 

hol cabinet stomatologie brasov
henric-gust